Bestelplatform

Gemakkelijk online uw producten opmaken conform uw huisstijlregels, snel bestellen, voorraadposities checken en het managementinformatiesysteem raadplegen? Dat kan allemaal via het bestelplatform dat we gratis in uw huisstijl inrichten. In een totaaloverzicht ziet u de status van uw order, bestellingen, nog aanwezige voorraad en nog veel meer. Met dit ideale hulpmiddel kunt u het bestelproces volgen en kosten controleren. Vanzelfsprekend is het platform 24/7 online beschikbaar.

Meer grip op kosten

Nog een bijkomend voordeel; het bestelplatform maakt volledige grip op de kosten mogelijk! Afspraken worden centraal gemaakt. Bestellingen en leveringen kunt u decentraal organiseren onder toezicht van een aangewezen beheerder.

Informatie per vestiging

Zijn er producten die u alleen op vestigingsniveau beschikbaar wilt stellen? Dat kan. De beheerder, die toegang heeft tot het totaaloverzicht, bepaalt welke informatie per vestiging beschikbaar is. Daarnaast is het ook mogelijk een autorisatie in te stellen. Zonder fiattering wordt de opdracht niet in behandeling genomen. Via mailalerts ontvangt de beheerder informatie over alle bestellingen.

Gemakkelijker en sneller

Met de handige tools die het bestelplatform biedt, kunt u online uw eigen drukwerk opmaken. De lay-out van visitekaartje, briefpapier of envelop liggen vast in het systeem. U vult alleen de variabele gegevens in. Check daarna via de PDF preview. Kies vervolgens voor afwerking, specificeer oplagen en afleveradres, en rond de bestelling af. Er zijn zoveel mogelijkheden! Wees gerust; onze mensen checken uw bestelling en zorgen voor een foutloze verwerking. Het eindresultaat? Perfect drukwerk.

Demonstratie

Wilt u meer weten over ons bestelplatform? Zullen we een afspraak maken? Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

Bel ons +31 (0)315 659696 of mail sales@enveloprint.nl

Prettig concept met veel extra's

Prettig concept met veel extra's

Al ons drukwerk brengen we onder bij Enveloprint Business Papers. De lijnen zijn kort; we hebben onze eigen contactpersoon. Ze werken snel en afspraak is afspraak. Dat werkt heel prettig.

Medewerker VGZ
.

Prettig concept met veel extra's
De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!

De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!

Ondanks dat onze naam iets anders doet vermoeden doen wij veel meer dan enveloppen alleen.

Ed van Craaikamp
directeur

De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!