Over ons

Al meer dan honderd jaar is onze organisatie actief in de grafische- en papierverwerkende sector. Enveloprint is lange tijd een echt familiebedrijf geweest. In 2006 is het bedrijf overgenomen door de toenmalige directie vertegenwoordigd in de Epaper Group; een perfecte mix van deskundigheid, passie en enthousiasme.

Platte organisatie

De directie begeeft zich dagelijks op de werkvloer. Ieder heeft zijn eigen deskundigheid. Hierdoor ontstaan korte communicatielijnen die de snelheid en de flexibiliteit binnen de organisatie vergroten. De persoonlijke betrokkenheid en enorme kennis van de branche en organisatie zorgen voor stabiliteit en continuïteit.

Achterhoekse nuchterheid

Die zogenoemde Achterhoekse nuchterheid. Is dat nu iets om trots op te zijn? Wij vinden van wel. En we weten zeker dat u er baat bij heeft dat bij ons veel echte Achterhoekers werken. Ze stropen de mouwen op en gaan voor u aan de slag. En wat ze beloven, dat doen ze ook!

Eerlijk product

Wij verkopen alleen eerlijke producten. In de dagelijkse bedrijfsvoering maken we gebruik van milieuvriendelijke mogelijkheden en ondersteunen op structurele basis initiatieven die goed zijn voor mens en milieu. Bovendien zijn wij ISO- en FSC®-gecertificeerd. Alleen FSC®-gecertificeerde bedrijven mogen het FSC®-label op een product plaatsen en kunnen een product met een FSC®-claim verkopen.

Gevarieerde relatiekring

Onze veelal Nederlandse klanten zijn gevestigd in alle windstreken en vertegenwoordigen verschillende branches. Zo werken wij voor non-profitorganisaties, franchiseorganisaties of bedrijven met meerdere vestigingen of ondersteunen marketing- en communicatieafdelingen in de breedste zin van het woord.

Vaste aanspreekpartner is efficiënter

Bij Enveloprint Business Papers krijgt u een vaste contactpersoon. Deze aanspreekpartner houdt u op de hoogte van de voortgang. Dat werkt wel zo prettig en is efficiënter.

Meer informatie?

Ons team is een perfecte mix van managers en vakmensen. Uw uitdagingen zetten we graag om in een prachtig product, geprint of gedrukt. Het offsetdrukwerk én digitaal druk- en printwerk en alles wat daarmee te maken heeft is ons vakgebied. Heeft u vragen? Wij vertellen er graag meer over.

Bel +31 (0) 315 659696 of mail: sales@enveloprint.nl

De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!

De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!

Ondanks dat onze naam iets anders doet vermoeden doen wij veel meer dan enveloppen alleen.

Ed van Craaikamp
directeur

De naam doet vermoeden dat we alleen in enveloppen doen maar niets is minder waar!
Prettig concept met veel extra's

Prettig concept met veel extra's

Al ons drukwerk brengen we onder bij Enveloprint Business Papers. De lijnen zijn kort; we hebben onze eigen contactpersoon. Ze werken snel en afspraak is afspraak. Dat werkt heel prettig.

Medewerker VGZ
.

Prettig concept met veel extra's